2019. december 9. hétfő
Natália

TV2 GASZTRO
Tavaszi saláta grillezett zöld spárgával

Mezei Elmira paleolit táplálkozási tanácsadó egy különlegs salátát készített grillezett spárgával és eperrel... Próbáld ki Te is a receptet!

2 személyre:receptkép.jpg
2 ek. kókuszolaj
25 dkg zöld spárga, tisztítva
2 zsenge sárgarépa, hosszában kettévágva
6-8 dkg vegyes saláta levél
2 ek. olíva olaj
1 ek. balzsamecet
só, bors
2 dkg pirított vegyes mag és friss eper a tetejére

1. Az egyik kanál kókuszzsírt egy nagy serpenyőben felhevítjük.

2. A félbevágott répát a vágott felével lefelé sütni kezdjük. Mikor már szép aranybarna, megfordítjuk és a másik oldalán is megsütjük, félretesszük.

3. A spárgát a másik kanál olajon két perc alatt körben átsütjük. Az öntethez kikeverjük az olíva olajat és a balzsamecetet pici sóval és borssal.

4. A saláta leveleket tálon elrendezzük, a tetejére helyezzük a sült zöldségeket, meghintjük az öntettel.

5. Megszórjuk a magvakkal, az eperrel, és frissen tálaljuk.

2016. április 12. 13:16

Címkék: fem3café_recept   paleolit   recept   gasztro_saláta   gasztro_egytálétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_paleo   gasztro_könnyű





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó