2019. szeptember 23. hétfő
Tekla, Líviusz

TV2 GASZTRO
Spenótos-hajdinás palacsinta vegán kéksajt-mártással

Stőhr Gréta, vegán séf és életmód-tanácsadó vegán és gluténmentes spenótos hajdinapalacsintát készített kéksajt-szósszal.

PalacsintaMokka_160401_CLN_FEM3_01_frame_170429.jpg
3/4 bögre hajdinaliszt
1/4 bögre kukorica keményítő vagy kölesliszt
2 ek tápióka keményítő
1 tk agavé szirup
marék friss spenót
1 ek sütőpor
fél bögre szójatej
fél bögre víz
csipet só
bors
1 tk fokhagymapor
2 ek kókuszolaj

Kéksajt-szósz:

fél bögre selyemtofu
2 ek veganéz
1 ek szezámpaszta (Tahini)
1 ek almaecet
1 mk c-vitamin por
2 ek étkezési élesztő
fél bögre szójatejföl
só, vegamix
2 tk aprított snidling

2016. április 1. 12:19

Címkék: fem3café_recept   recept   gasztro_közepes   gasztro_vegetáriánus   gasztro_sütés   gasztro_palacsinta





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó