2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Céklaleves füstölt hússal és csokifondant málnával (recepttel)

Az Ízes életben egy könnyed céklalevest készített Pataky Péter, az édesszájúaknak pedig egy csokifondant-nal kedveskedett. A receptet a videó alatt találod.

Füstölt húsos céklaleves
Hozzávalók

1 kg cékla
50 dkg füstölt hús
2 sárgarépa
1 zellergumó
2 liter húsalaplé
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
vörösborecet
petrezselyem
kapor

Elkészítés

A füstölt tarját felkockázzuk és feltesszük főni.
Közben megpucoljuk és nagyobb darabokra, kockákra vágjuk a vöröshagymát, sárgarépát, zellert és a céklát és a tarjához adjuk.
Ha megpuhultak a zöldségek, hőkiegyenlítéssel, hozzákeverjük a tejfölt a leveshez. Egyet rottyantunk még rajta, majd friss kaporral, petrezselyemmel és vörösborecettel ízesítjük.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2016. március 11. 9:35

Címkék: ízes élet   pataky péter   gasztro_könnyű   gasztro_leves   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_főzés   gasztro_édes süti   gasztro_vendégváró   ízes élet recept   ízes élet leves   ízes élet desszert   ízes élet húsétel   ízes élet közepesen nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS