2019. november 15. péntek
Albert, Lipót

TV2 GASZTRO
Tavaszi zöldborsóleves és bodzás süti (recepttel)

Az Ízes életben Pataky Péter két igazán tavaszi hangulatú ételt készített. Próbáld ki Te is a videó alatt található recept alapján!

Tavaszi zöldborsóleves:

Hozzávalók:

2 db sárgarépa
1 db karalábé
1 db fehérrépa
4 fej csiperkegomba
2 ek liszt
kacsazsír
1 liter alaplé
50 dkg zöldborsó
1 csokor petrezselyem
főtt kacsazúza


Elkészítés:
A felkarikázott répákat, a felkockázott karalábéval kevés felforrósított kacsazsíros megpirítjuk. Ha lepirultak, mellé tesszük a feldarabolt gombát is és elpárologtatjuk a levét.
Megszórjuk a liszttel és folyamatos kevergetés mellett, lassan adjuk hozzá az alaplevet is. Megsózzuk.
Adjuk hozzá a zöldborsót és melegítsük össze az egészet.

Tálaláskor szórjuk meg finomra aprított petrezselyemzölddel és adjunk hozzá főtt kacsazúzát.

A bodzás süti recepjéért nézd meg a következő oldalt!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2016. március 8. 9:47

Címkék: pataky péter   ízes élet   gasztro_vegetáriánus   gasztro_desszert   gasztro_leves   ízes élet recept   ízes élet leves   ízes élet könnyű   ízes élet desszert   ízes élet gyors   ízes élet húsmentes



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó