2019. november 14. csütörtök
Aliz

TV2 GASZTRO
Vegán sajttorta datolyával és kesudióval

Lénárt Gitta nyersétel-szakértő megmutatta, hogyan készítheted el cukor és sajt nélkül ezt a fantasztikus édességet.

Hozzávalók:Mokka_160120_CLN_FEM3_01_frame_108984.jpg
az alaphoz
15 dkg beáztatott datolya,
10 dkg kókuszreszelék,
1 evőkanál őrölt arany lenmag
csipet só

a töltelékhez:
25 dkg kesudió
2 citrom leve és reszelt héja (bio citrom legyen)
2 evőkanál méz
15 dkg kókuszolaj
nagyon kevés víz

az ananászos réteghez:
20 dkg ananász,
1 evőkanál méz,
2 evőkanál útifűmaghéj

2016. január 20. 17:31

Címkék: fem3café_recept   gasztro   recept   sajt   vegán   gasztro_vegetáriánus   gasztro_nehéz   gasztro_édes süti   gasztro_desszert   gasztro_sajt





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó