2017. május 23. kedd
Dezső

Belépés


TV2 GASZTRO
Lepény csirkepaprikásból

Ha marad egy kevés a déli paprikáscsirkéből, és a család nem szeretné vacsorára is azt enni, akkor a lepény csirkepaprikásból tökéletes választást. Ezt követően Judit egy ˝szégyellt˝ fogását mutatja meg - még az évekkel ezelőtti gasztroforradalom előtt találta ki: azt javasolja, mindenki döntse el maga, mennyire ˝ciki˝ a gulyáskrémes makaróni.

Stahl konyhája című televíziós főzőműsor-sorozat különbözik az eddigi főzős programoktól. Ebben a műsorban nem fehér egyenruhás éttermi séfek varázsolnak csoda-ételeket stúdiók díszlet-konyháiban, hanem az elfoglalt nők mindennapjait élő, főzni szenvedélyesen szerető ember ad ötleteket, hogyan egyeztethető össze nap mint nap a főzés és a pörgés. Stahl Judit szakképzett cukrász és séf, a műsorban azonban az ételkészítés és az evés iránt lelkesedő magánember hangján szólal meg. Az adásokat átszövi Judit ragadós és kedvcsináló lelkesedése, rajongása a gasztronómiáért. A jelszavak: egyszerűen, gyorsan, finomat! Az adásokban Judit egy-egy gyorsan, akár aznap este vacsorára is elkészíthető ételt mutat be, a vasárnapi adás pedig kiegészül különféle színes, rövid érdekességekkel: a Judit Főzőiskolájának séf-tanára 3 percben egy-egy ételkészítési fogást tanít meg (Hogyan kell helyesen csirkét kötözni? Hogyan filézzünk lapos halat? Mi a sikeres pirítás 5 alapszabálya?), más szakértők pedig különböző háztartás-vezetési tanácsokat adnak, a szezonális asztaldíszektől a 10 fős party lakásdekorációs lehetőségeiig. Természetesen egyik műsorból sem hiányzik majd a nézőknek szóló recept-verseny sem.

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2016. január 19. 9:35

Címkék: gasztro_egytálétel   gasztro_közepes   gasztro_főétel   Stahl konyhája



Kapcsolódó anyagok

Pataky Péter az Ízes életben megmutatta, hogyan lehet igazán különleges módon elkészíteni a tőkehalfilét. A könnyed vacsorát Péter sült... tovább
 Készítsd el Te is Lénárt Gitta, nyersétel szakértő receptje alapján ezt a nem mindennapi ételt! tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó