2020. július 11. szombat
Nóra, Lili

TV2 GASZTRO
Csodálatos almarózsa

A legnagyobb közösségi oldalon tavaly a legnézettebb videó egy almából készült desszert a „csodálatos almarózsa” elkészítését mutatja be. 227 millió ember töltötte le a recept kisfilmjét és valószínűleg sok millióan el is készítették az édességet. Horváth Zsuzsi gasztroblogger el is készítette a ‪Mokka‬ stúdiójában a csodás desszertet.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2016. január 7. 10:00

Címkék: mokka_konyha   gasztro_édes süti   gasztro_könnyű   gasztro_sütés   gasztro_vendégváróKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS