2017. augusztus 17. csütörtök
Jácint

Belépés


TV2 GASZTRO
Tejszínes rakott harcsa

 Sajnos nagyon kevés halat eszünk, pedig el vagyunk látva tavakkal, folyókkal.

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2015. december 18. 9:35

Címkék: gasztro_halétel   gasztro_egytálétel   gasztro_közepes   Stahl konyhája



Kapcsolódó anyagok

Kevesebb, mint fél óra alatt elkészítette folyami süllőjét Demcsák Zsuzsanna. A műsorvezetőnő az egész stábnak elegendő adagot tálalt, Kinter... tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó