2019. november 19. kedd
Erzsébet

TV2 GASZTRO
Márton-napi töltött libanyak

Készíts el te is egy ínycsiklandó töltött libanyakat majonézes céklasalátával, Bíró Lajos receptje alapján!

Hozzávalók (10 adaghoz):Mokka_151111_CLN_fem3_01_frame_107660.jpg

5 libanyak-bőr
só (ízlés szerint)

Töltelék:
600 g libamell
150 g vöröshagyma
30 g fokhagyma
250 g friss vargánya
só (ízlés szerint)
friss bors (ízlés szerint)
2 db fűszerpaprika
2 db tojás
1 db őrölt szerecsendió
100 g pritamin paprika
3 db zsemle
250 ml tej áztatáshoz
100 ml tej sütéshez

Majonézes céklasaláta
1000 g cékla 1000
só (ízlés szerint)
30 ml ecet
50 g cukor
1500 ml víz
1 db friss torma
egész kömény (ízlés szerint)
500 g majonéz
só (ízlés szerint)
porcukor (ízlés szerint)
150 g tejföl
fél friss torma
2 db alma
frissen őrölt bors (ízlés szerint)

2015. november 11. 13:59

Címkék: étel   étel főzés   gasztro_nehéz   gasztronómia   recept   gasztro_főétel   gasztro_saláta   gasztro_főzés   gasztro_húsétel





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó