2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Ne csak hekket együnk - a bor és magyar halak ünnepe

Mielőtt beköszöntene az ősz, a hal és bor ünnepének szentelhetjük az utolsó nyári hétvégét a Római parton. Varju Viktor, a Bock Bisztró konyhafőnöke és Mihalik Zoltán, a Hal és Bor a Parton mini fesztivál egyik szervezője árult el részleteket az eseményről, sőt finom halas ételt is készítettek a stúdióban. Céljuk, hogy a fesztiválon megmutassák a magyaroknak, milyen sok értékes halunk van, és megpróbálják kivonni a hekk bűvköréből az embereket.

Korhatár: 12 év

2012. augusztus 22. 12:12

Címkék: hal   bor   gasztronómia   főzés   fesztivál   mokka_konyha   Mokka   gasztro_halétel   gasztro_főétel   gasztro_sütés   gasztro_nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS