2017. május 28. vasárnap
Emil, Csanád

Belépés


TV2 GASZTRO
Lazacos tagliatellet salátával

Készítsd el Te is az ízletes ételt Wang Qiang, A milliomos szakács legutóbbi nyertesének receptje alapján!

Hozzávalók:

Mokka_151027_CLN_fem3_01_frame_114612.jpg

• lazac 25 dkg
• fokhagyma
• paradicsom
• citrom
• lila hagyma
• só
• erős pista
• piros arany
• tészta ízlés szerint

Elkészítés:

A hozzávalókat (paradicsom, fokhagyma, lila hagyma) megpucoljuk, felaprítjuk a mártáshoz a lazacot megtisztítjuk, és a bőrét megsózzuk.
Fokhagymát, erős pistát, paradicsomot, piros aranyat és lila hagymát elkezdjük összekeverni és közben a tésztát felrakjuk főzni. Miközben a tészta fő a lazacot megsütjük kevés olivaolajon. Tálaláskor a tésztára a lazacot helyezzük, majd az öntettel leöntjük és kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek és a tésztát átjárja. Bazsalikommal és ruccolával díszítjük.

Hozzávalók a salátához:

• bruschetta
• fokhagyma
• paradicsom
• szárított paradicsom
• bab
• mozzarella
• só
• bors
• sós olajos hal

Elkészítés:

A babot megfőzzük, míg megpuhul addig az alapanyagokat felvágjuk (paradicsom ,szárított paradicsom, mozzarella). Elkészítjük a bruschetta pirításához az alap szószt, ami fokhagymából, sóból, borsból és olívaolajból áll, majd kicsit megpirítjuk a szeletelt kenyeret rajta. Mikor a bab elkészült a hozzávalókat összekeverjük a sós hallal és a kenyérkéket pedig mellé helyezzük. Ruccolával meg is bolondíthatjuk a végén, vagy csak díszíthetjük vele.

2015. október 27. 12:20

Címkék: a milliomos szakács   fem3café_recept   gasztronómia   lazac   recept   gasztro_halétel   gasztro_közepes   gasztro_főétel   gasztro milliomos szakacs recept






© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó