2019. augusztus 17. szombat
Jácint

TV2 GASZTRO
Sertésszűz és zabkása

Készítsd el Te is a sertésszüzet fűszeres parmezán kéregben, gorgonzolás édesburgonya pürével és sült zöldségekkel, desszertként pedig zabkását gyümölcsökkel Szikra Gabriella receptje alapján!

Hozzávalók: 

sertés.jpg

Püréhez:
• 20dkg édesburgonya
• 10dkg rózsaburgonya
• 1,5dcl tejszín
• 10dkg gorgonzola-, só bors

Sültzöldség:
• sárgarépa julienre
• édesburgonya julienre vágva
• koktél paradicsom
• kápia paprika julienre
• konfitált fokhagyma
• só, bors ízlés szerint

Sertésszüz:
• 30dkg sertés szűz
• cayen bors, oregano
• reszelt parmezán
• só

Zabkása gyümölcsökkel:
• 20dkg zabkása
• 2dcl tej
• 2ek méz
• 1db alma
• 1db nektarin
• 1,5dcl natúr joghurt
• kandirozptt gyömbér
• mandula
• zabkeksz
• mazsola

2015. október 20. 12:07

Címkék: a milliomos szakács   étel főzés   fem3café_recept   főzés   gasztronómia   recept   a milliomos szakács   gasztro_mix   gasztro_húsétel   gasztro_közepes   gasztro milliomos szakacs recept





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó