2019. december 12. csütörtök
Gabriella

TV2 GASZTRO
Sütőtökös -diós piskóta étcsokoládé öntettel

Te is könnyedén elkészítheted a laktózmentes sütőtökös piskótát étcsokoládé öntettel Varga Imola, sportedző és életmód tanácsadó receptje alapján!

Hozzávalók:

sütötöktorta.jpg

• 150 g zabpehelyliszt
• 30 g darált dió
• 150 g sütőtök, sütve és turmixolva
• 4 tojás szétválasztva
• fél tk. sütőpor
• fél tk. szódabikarbona
• 1 tk. fahéj
• Édesítő ízlés szerint (eritritol, stevia)

Elkészítés:

A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a tojássárgájával összedolgozzuk. Óvatosan hozzá adagoljuk a tojás fehérje felvett habját is. Felmelegített sütőben sütjük 180 fokon, ha lehet szilikon sütőformàban, 35-40 percen át.
Miután kihűlt csokikrémmel és darált dióval ízesítjük.

Étcsokoládé öntet:

• 50 g étcsokoládé
• 5 ml víz
• 1 ek. Zsírszegény kakaópor
• 35 g kókuszzsír

Gőz felett összedolgozzuk a hozzávalókat.

2015. október 14. 11:55

Címkék: desszert   édesség   fem3café_recept   gasztronómia   recept   torta   gasztro_sütés   gasztro_torta   gasztro_közepes   gasztro_desszert





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó