2020. március 29. vasárnap
Auguszta

TV2 GASZTRO
Gluténmentes kölesfasírt, gránátalmás-diós friss salátával

Sütő Izabella gasztroblogger receptje alapján Te is könnyedén elkészítheted a gluténmentes ebédet!

Hozzávalók a kölesfasírthoz:

kaja.jpg

• 1 csésze köles
• 1 nagy vöröshagyma vagy 3 újhagyma szárával együtt
• 1 nagy csokor petrezselyem
• 3-4 gerezd fokhagyma
• Fűszerek: tiszta só, vegamix, frissen őrölt bors
• 2-3 evőkanál csicseriborsó liszt
• Szezámmag (opcionális)
• Kókuszolaj a sütéshez
• Kukoricapanír

Hozzávalók a salátához:

• 2-3 db szívsaláta vagy 1 fej színes, olasz saláta
• 1 marék madársaláta
• 4-6 db koktélparadicsom
• 1 gránátalma
• Néhány szál rukkola
• 1 marék dió
• 2 evőkanál citromlé

2015. október 15. 15:02

Címkék: ebéd   fem3café_recept   gasztronómia   gluténmentes   recept   gasztro





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS