Készítsd el Te is a vegán finomságot Sütő Iza receptje alapján!
Hozzávalók:
Gyümölcsös alaphoz:
•3 közepes, érett vilmos körte
•3 kis alma (én jonatánt használtam)
•2 rúd vanília magja
•Fél citrom leve és héja
•1 evőkanál Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítő
•2 evőkanál nyílgyökérliszt
A morzsához:
•120 g zabpehely (kicsit aprítva)
•120 g durvára darált mandula
•70 g vegán bio vaj (Alsan)
•2 rúd vanília magja
•2 evőkanál Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítő
•35-40 g szeletelt mandula a süti tetejére.
Elkészítés:
•A gyümölcsöket már a sütőformába téve, vágjuk kb. 1x1cm-es kockákra.
•Az összes hozzávalóval keverjük össze.
•A morzsa hozzávalóit kezünkkel dolgozzuk össze, miután a mandulát és a zabpelyhet darabosra aprítottuk.
•A gyümölcsökre halmozzuk a morzsát.
•Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
Sütési idő: 25 perc, majd rátesszük a szeletelt mandulát és + 5/7 perc sütés még.
Sütési hőfok: 190 fok.
Sütési mód: normál, alsó-felső.
2015. szeptember 16. 12:12
Címkék: desszert édesség fem3café_recept gasztronómia vegán gasztro_édesség gasztro_desszert gasztro_közepes
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS