2021. január 24. vasárnap
Timót

TV2 GASZTRO
Almás crumble

Készítsd el Te is a vegán finomságot Sütő Iza receptje alapján!

Hozzávalók:morzsasuti.jpg

Gyümölcsös alaphoz:

•3 közepes, érett vilmos körte
•3 kis alma (én jonatánt használtam)
•2 rúd vanília magja
•Fél citrom leve és héja
•1 evőkanál Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítő
•2 evőkanál nyílgyökérliszt

A morzsához:

•120 g zabpehely (kicsit aprítva)
•120 g durvára darált mandula
•70 g vegán bio vaj (Alsan)
•2 rúd vanília magja
•2 evőkanál Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítő
•35-40 g szeletelt mandula a süti tetejére.

Elkészítés:

•A gyümölcsöket már a sütőformába téve, vágjuk kb. 1x1cm-es kockákra.
•Az összes hozzávalóval keverjük össze.
•A morzsa hozzávalóit kezünkkel dolgozzuk össze, miután a mandulát és a zabpelyhet darabosra aprítottuk.
•A gyümölcsökre halmozzuk a morzsát.
•Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.

Sütési idő: 25 perc, majd rátesszük a szeletelt mandulát és + 5/7 perc sütés még.
Sütési hőfok: 190 fok.
Sütési mód: normál, alsó-felső.

2015. szeptember 16. 12:12

Címkék: desszert   édesség   fem3café_recept   gasztronómia   vegán   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_közepes





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS