2021. január 26. kedd
Vanda, Paula

TV2 GASZTRO
Körtés-akácmézes a Honvédség Tortája

Az Ország tortája mellett bemutatták a Honvédség tortáját is, amelyben idén a körte és az akácméz dominál, így tisztelegve Tessedik Sámuel előtt, akinek nagy szerepe volt Magyarországon az akác meghonosításában. A stúdióban a Honvédség tortájának megálmodói Somorjai Péter, a Regiment Étterem egyik vezetője, Rózsa Mária és Lukács Péter volt a ‪‎Mokka‬ vendége.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. augusztus 17. 10:31

Címkék: gasztro_torta   gasztro_praktika   mokka_konyha   gasztro_édesség   gasztro_desszertKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS