2020. február 24. hétfő
Mátyás

TV2 GASZTRO
Klapka György szerint a főzés titka a kóstolgatás

A főzés unalmas részei alól az üzletember kivonta magát, de végül minden elkészült!

Gyuri bácsi szerint a főzésnek az a titka, hogy folyamatosan kóstolni kell az ételt. Unalmasnak tartja a szakácsmunkát, ezért a habverést inkább a nőkre bízza, mert ahogy ez kiderült „amint egy nő neki áll verni, akkor minden habzik”… A Klapka-féle vadasnak van valamilyen különlegessége, amire a szakács nem tudott rájönni, de elmesélte hogy a családja folyamatosan könyörög neki, hogy készítsen. Az ételt az üzletember ugyanolyan alapossággal készíti, mint ahogy az életben minden mást is csinált, ezt demonstrálta is a zsemlegombócok készítése közben!

A RECEPTEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

hal_0803hetfo_frame_62215.jpg

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…
 

Korhatár: 12 év

2015. augusztus 3. 22:12

Címkék: gasztro_sztárkonyha   gasztro_sztár   verés   klapka györgy   hal a tortán_adás   főzés   család



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS