2018. február 18. vasárnap
Bernadett

Belépés


TV2 GASZTRO
Lazacos bagelguba

New York egyik leghíresebb péksüteménye a ropogós héjú, tömör tésztájú bagel. Viszont ez Kelet-Európából érkezett az Újvilágba, lengyel-zsidó bevándorlók vitték a receptjét. Leggyakrabban krémsajttal és füstölt lazaccal megpakolva szokás enni, mint egy szendvicset.

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2015. július 9. 9:40

Címkék: gasztro_egytálétel   gasztro_könnyű   gasztro_sütés   Stahl konyhája   gasztro_sajt



Kapcsolódó anyagok

Szabó Judit gasztroblogger a tökéletes zabkását készítette el a FEM3 Caféban. Azt is megmutatta, hogyan tálalhatjuk a legszebben ezt az ételt! tovább
Április 18-án Kaldeneker György készített házi rebarbarás meggyszörpöt és rebarbarás pogácsát. tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó