2019. szeptember 18. szerda
Diána

TV2 GASZTRO
Masszírozott csirke

Kaldeneker György mesterszakács receptje alapján Te is könnyedén elkészítheted a tavaszi kerti partira az ínyenc grill ételeket.

Masszírozott csirke

Hozzávalók:
• 1 kg csirkecomb
• olívaolaj pár szál friss rozmaring
• 2 gerezd fokhagyma
• darált bors
• fél marék olajbogy


Elkészítés:
A csirkecombokat vágjuk kétfelé, tegyük egy jól zárható zacskóba. adjuk hozzá a lereszlet fokhagymát, az összevágott rozmaringot, daráljunk rá borsot, csorgassuk rá az olívaolajat és tegyük bele az olajbogyót. Zárjuk le a zacskót, majd jó alaposan a kezünkkel masszírozzuk meg. Hagyjuk állni egy éjszakát, utána tepsibe téve 150 fokon 45-50 perc alatt süssük meg a sütőben.


Curry-s joghurtos csirke
Hozzávalók:
• 1 kg csirkemell
• 1 pohár natúr joghurt
• 1 evőkanál curry fűszerkeverék
• darált bors


Elkészítés:
A csirkemelleket tegyük egy nagy tálba, ha nyársakat szeretnénk belőle készíteni, akkor vágjuk falatnyi darabokra. Kanalazzuk rá a joghurtot, tegyük hozzá a fűszerkeveréket és alaposan keverjük össze. Legjobb, ha egy napot pácoljuk. Felforrósított vajban, olívaolajon, vagy parázson süssük pirosra.
 

2015. április 5. 12:00

Címkék: csirke   fem3café_recept   grill   kerti_parti   gasztro_szárnyas   gasztro_sütés





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó