2020. február 28. péntek
Elemér

TV2 GASZTRO
A gazdagság receptjei

Újév napján kötelező lencsét enni, ezt mindenki tudja, de a hagyományos főzelék vagy leves mellett több izgalmas lencsés étel is létezik.

Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi gasztrobloggerek megmutatták, milyen változatokban készíthetjük még el a gazdagságot hozó ételt.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2014. december 5. 10:03

Címkék: étel   étel főzés   fem3café_konyha   galambos dorina   gasztronómia   szerencse   szilveszter   gasztro_előétel   gasztro_könnyű   gasztro_sztárKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS