2020. február 24. hétfő
Mátyás

TV2 GASZTRO
Hozzátáplálási tippek Lipcsei Bettától

Lipcsei Betta tapasztalatait, Takács Alex, szakács pedig otthon is elkészíthető bébiétel receptjét osztotta meg a FEM3 Café nézőivel.

A házilag készült bébiétellel mindig nyugodtak lehetnek a szülők, mert pontosan tudják, hogy csemetéjük mit visz be a szervezetébe.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2014. szeptember 27. 15:39

Címkék: baba   étel   étel főzés   fem3café_konyha   gyerek   gasztro_praktika   lipcsei betta   gasztro_sztárKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS