2019. november 14. csütörtök
Aliz

TV2 GASZTRO
Így készül a kürtős fánk!

A kürtőskalács, egy jellegzetes erdélyi specialitás, a Székelyföld nemzeti süteménye, melyet a régi időkben esküvők, egyházi ünnepek, keresztelők és vendégek fogadásakor készítették, mely hagyomány napjainkban is él.

A FEM3 Café stúdiójában a klasszikus kürtőskalács otthon is elkészíthető változatát, a kürtős fánk elkészítését mutatták be. Ez a változat megtölthető tejszínhabbal, vagy ízlés szerint bármilyen krémmel. Legjobb, ha frissen, melegen, ropogósan fogyasztjuk.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2015. április 14. 14:55

Címkék: fem3café_konyha   sütemény   gasztro_fánk   gasztro_édesség   gasztro_nasi   gasztro_közepes   gasztro_sütés   gasztro_sztár   gasztro_sztár   gasztro_kelt tészta   gasztro_édes sütiKapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó