2020. március 31. kedd
Árpád

TV2 GASZTRO
Vegán finomságok egyszerűen!

A vegán étkezés lányege, hogy elhagyjuk az állati fehérjéket. A három fő alapanyag a zöldség, a gyümölcs és a gabona

Kovács Zoltán, séf a vegán szellemiség jegyében alkotott a FEM3 Café konyhájában. Azt is elárulta, mi a különbség a vegetáriánus és a vegán étkezés között. Amit pedig elkészítette: zöldségnyárs bundában, alma csatnival, fűszeres bulgurral, a nyársra hagyma, padlizsán, brokkoli, cukkini és répa került…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2015. március 11. 14:25

Címkék: fem3café_konyha   főzés   gasztronómia   életmód   gasztro_vegetáriánus   gasztro_könnyű   gasztro_előétel   gasztro_főzés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS