2020. június 3. szerda
Klotild, Cecília

TV2 GASZTRO
A nyers ételek javítják a közérzetet

A nyers táplálkozásnak számos jótékony hatása van az emberi szervezetre...

A nyers táplálkozás lényege az, hogy a gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat, zöld leveles növényeket, magvakat, olajos magvakat és csírákat természetes formájukban, minden olyan eljárás kiiktatásával fogyasztunk, amely 40 fok fölé hevíti őket. Így energiát nyerünk, javul a közérzetünk, beáll a testtömegünk, az emésztésünket is segíti, illetve bőrünk és hajunk is szebb lesz.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2015. április 11. 14:24

Címkék: étel   étel főzés   fem3café_konyha   életmód   gasztro_vegetáriánusKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS