2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Narancs galett

Elkészítés:
A vajat a fele cukorral kihabosítjuk, a fehérjét pedig a maradék cukorral szintén. A szárazanyagot összekeverjük. A vajat lazítjuk a tojásfehérjével, belekeverjük a szárazanyagot. Félgömböket formázunk, vizes villával megnyomkodjuk a tetejét. 180c fokon kisütjük. Lekvárral megtöltjük. Csokiba mártjuk. Kókusz reszelékkel díszítjük.

Hozzávalók 4 adaghoz:
- 12 dkg U1 liszt
- 12 dkg U1 vaj
- 12 dkg dió
- 3 dkg U1 Nyírédes
- 3 tojás fehérje
- 1db narancshéj
- U1 narancsszörp
- U1 étbevonó
- kókuszreszelék

1 adagban:
Szénhidrát: 14 g
GI: 20

 

Korhatár: 12 év

2013. december 17. 17:38

Címkék: schobert norbert   rubint réka   fogyás   edzés   recept   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_diétás ételek   gasztro_közepes   gasztro_sütés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS