2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Lencsefőzelék sült virslivel

Elkészítés:
A lencsét előzőnap beáztatjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, majd kókuszzsíron lepirítjuk. Beletesszük a lencsét, majd felhúzzuk annyi folyadékkal, hogy ellepje. Fűszerezzük mustárral, babérlevéllel, pici Zero cukorral, sóval, borssal. Addig főzzük, míg puha nem lesz. Mielőtt a tűzről levennénk, a virsliket belefőzzük.
 
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg U1 virsli
30 dkg lencse
10 dkg vöröshagyma
5 dkg U1 mustár
10 g fűszerpaprika
babérlevél
U1 só
bors
U1 Zero cukor
U1 kókuszzsír

1 adagban:
Szénhidrát: 40 g
GI: 30

 

Korhatár: 12 év

2013. december 16. 17:28

Címkék: schobert norbert   rubint réka   edzés   fogyás   recept   gasztro_diétás ételek   gasztro_főzelék   gasztro_főétel   gasztro_közepes   gasztro_főzés   gasztro_szilveszter



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS