|
Elkészítés:
A kalácsokat felszeleteljük. A tojásokat a tejjel, prebiosweetel, zerocukorral, vaníla sweetel, reszelt citromhéjjal villával kissé felverjük, a cserépedényt kikenjük vajjal vagy margarinnal.
A kalácsszeleteket a keverékben jól megforgatjuk, hogy mindenhol jól átjárja.
Lapjára lefektetjük a tálban. Addig rétegezzük, amíg a kalács el nem fogy. Ha marad a keverékből, a végén ráöntjük. Betesszük az előmelegített sütőbe, és kb 160 fokon 35-40 percig sütjük.
Melegen szilvalekvárral tálaljuk.
Hozzávalók 4 személyre:
- 20 dkg Update1 kalács
- 10 dkg Update1 szilvalekvár
- 10 dkg Update1 vaj
- 1 l tej
- 20 g Update1 Prebio Sweet
- 20 g Update1 Zero cukor
- 10 g Update1 Vanilia Sweet
- 10 g citromhéj
- 3 db tojás
CH: 28,5 g
GI: 25
Korhatár: 12 év
2013. december 13. 17:31
Címkék: schobert norbert rubint réka edzés fogyás recept gasztro_sütés gasztro_édesség gasztro_desszert gasztro_nehéz gasztro_diétás ételek gasztro_édes süti gasztro_főzés gyerekkel
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS