2019. november 18. hétfő
Jenő

TV2 GASZTRO
Szilvalekváros kalácsfelfújt

Elkészítés:
A kalácsokat felszeleteljük. A tojásokat a tejjel, prebiosweetel, zerocukorral, vaníla sweetel, reszelt citromhéjjal villával kissé felverjük, a cserépedényt kikenjük vajjal vagy margarinnal.
A kalácsszeleteket a keverékben jól megforgatjuk, hogy mindenhol jól átjárja.
Lapjára lefektetjük a tálban. Addig rétegezzük, amíg a kalács el nem fogy. Ha marad a keverékből, a végén ráöntjük. Betesszük az előmelegített sütőbe, és kb 160 fokon 35-40 percig sütjük.
Melegen szilvalekvárral tálaljuk.

Hozzávalók 4 személyre:
- 20 dkg Update1 kalács
- 10 dkg Update1 szilvalekvár
- 10 dkg Update1 vaj
- 1 l tej
- 20 g Update1 Prebio Sweet
- 20 g Update1 Zero cukor
- 10 g Update1 Vanilia Sweet
- 10 g citromhéj
- 3 db tojás

CH: 28,5 g
GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. december 13. 17:31

Címkék: schobert norbert   rubint réka   edzés   fogyás   recept   gasztro_sütés   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_nehéz   gasztro_diétás ételek   gasztro_édes süti   gasztro_főzés gyerekkel



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó