2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Macskaköröm

 Elkészítés:
A lisztet a kakaóporral elkeverjük. A vajat a cukorral kihabosítjuk, sárgáját egyenként hozzáadjuk és tovább habosítjuk. Hozzáadjuk a szárazanyagot és csillagcsöves nyomózsákból kinyomva formázzuk. 180C fokon sütjük. Ha kihűlt, betöltjük lekvárral, csokival félig megmártjuk.

Hozzávalók 4 főre:
36 dkg U1 Norbi liszt
35 dkg U1 vaj
35 g kakaópor
3 dkg U1 Nyírédes
4 db tojássárgája

1 adagban:
Szénhidrát: 30 g
GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. december 10. 17:30

Címkék: schobert norbert   rubint réka   recept   fogyás   edzés   gasztro_sütés   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_könnyű   gasztro_diétás ételek   gasztro_főzés gyerekkel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS