2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Karácsonyi stollen

Elkészítés:
Az összes hozzávalót jól összedolgozzuk, kivajazott tálba tesszük, és zsírpapírral lefedjük, konyharuhával szorosan betakarjuk, és 1 napig hűtőben pihentetjük. Majd gőz fölött, 130 fokos sütőben 3-4 órán keresztül sütjük. (A vizet pótoljuk, ha elpárologna.)

Hozzávalók 4 adaghoz:
20 dkg reszelt alma
10 dkg dió
6 dkg mandula forgács
6 dkg reszelt sárgarépa
10 dkg U1 Dr Schwarz zsemle morzsa
10 dkg U1 Norbi liszt
10 g U1 Zero cukor
3 db tojás
Update1 só
fahéj
őrölt szegfűszeg
1 db narancs leve és reszelt héja
1db citromleve és héja
1doboz Update1 sör
rum 0,05l
U1 Vanília Sweet

1 adagban:
Szénhidrát: 26 g
GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. december 3. 17:38

Címkék: schobert norbert   rubint réka   fogyás   recept   edzés   diéta   gasztro_karácsony   gasztro_diétás ételek   gasztro_desszert   gasztro_édesség   gasztro_könnyű



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS