2020. november 29. vasárnap
Taksony

TV2 GASZTRO
Vaddisznópörkölt tarhonyával

Elkészítés:
Kókuszzsíron az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, babérlevelet, zöldpaprikát jól összekeverve megfonnyasztjuk, rászórjuk a piros fűszerpaprikát, sót, borsot, 1-2 dl vörösborral felengedjük, ezzel egy picit felfőzzük, és belekeverjük a felkockázott vaddisznót. Ha nem eléggé lepi el a lé, akkor még töltünk hozzá bort, és fedő alatt jó puhára főzzük. Ha a lé nagyon elpárolog, újra fel kell önteni borral. Update1 tarhonyával tálaljuk.

Hozzávalók 4 főre:

60 dkg vaddisznó lapocka
30 dkg U1 tarhonya
20 dkg vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
10g fűszerpaprika
10g U1 kókuszzsír
10 dkg zöldpaprika
U1 só
bors
babérlevél
2dl U1 Red Wine pinot noir

1 adagban:
Szénhidrát: 20 g
GI: 25

 

Korhatár: 12 év

2013. november 27. 17:50

Címkék: schobert norbert   rubint réka   edzés   fogyás   recept   gasztro_húsétel   gasztro_főzés   gasztro_nehéz   gasztro_főétel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS