2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Hot-Dog savanyúsággal

Elkészítés:
A virslit megfőzzük, hagymát karikára vágjuk, majd lisztben átforgatjuk, kókuszzsírban kisütjük. A bacont kockára vágjuk, zsírját kipirítjuk. A kiflit kettévágjuk, belehelyezzük a virslit, a hagymát, a bacont, a csalamádét. Majd ketchuppal, mustárral meglocsoljuk, tálaljuk.

Hozzávalók 4 főre:
30 dkg U1 virsli
1 ek. U1 ketchup
1 ek. U1 mustár
6 dkg hagyma
10 dkg bacon
15 dkg U1 vegyes vágott savanyúság
4 db U1 magos kifli
10 ml U1 kókuszzsír

Egy adagban:
Szénhidrát: 22 gramm
GI: 25

 

Korhatár: 12 év

2013. november 25. 17:46

Címkék: rubint réka   schobert norbert   fogyás   edzés   recept   gasztro_streetfood   gasztro_könnyű   gasztro_sütés nélküli étel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS