2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Frankfurtileves

Elkészítés:
A kelkáposztát 4-5 cm-es kockákra vágjuk, majd 1 liter vízben feltesszük főni. Teszünk bele - ízlés szerint - egy kis borsot, Vegamixet, őrölt köményt.
Ha a káposzta megfőtt, az apró kockára vágott hagymát kókuszzsíron sárgára pirítjuk, rászórunk két evőkanál lisztet és simára keverjük. Ezután - a tűzről levéve - elkeverünk benne egy teáskanál pirospaprikát és a tejfölt. Ezt a rántást keverjük bele a forrásban lévő levesbe, majd ízesítjük. belefőzzük a karikára vágott virslit és tálalhatjuk.

Hozzávalók 4 személyre:
kelkáposzta 500 g
vöröshagyma 100 g
U1 kókuszzsír 0.1l
tejföl 0,2 l
U1 virsli 150 g
őrölt bors 10 g
kömény 10 g
U1 Vegamix 10 g
U1 só 10 g
pirospaprika 10 g
U1 Norbi liszt 20 g

1 adagban:
Szénhidráttartalom: 15 g
GI: 15

 

Korhatár: 12 év

2013. november 20. 17:37

Címkék: fogyás   schobert norbert   rubint réka   edzés   gasztro_előétel   gasztro_leves   gasztro_diétás ételek   gasztro_könnyű   gasztro_főzés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS