|
Elkészítés:
Az egész fehérpecsenyét fűszerezzük és bekenjük mustárral. 24 órán keresztül pihentetjük. Fontos, hogy sót nem teszünk rá. Másnap sózzuk, majd kókuszzsíron elősütjük minden részét. A sütőt 140 fokra állítjuk és a húst 15 percig sütjük, majd a hőfokot 75 fokra állítjuk és a húst 3-4 órán át lassan sütjük. Ne felejtsük el, hogy a sütőt vissza kell hűteni az alacsony hőfokon való sütés előtt! A csicsókát felkarikázzuk és kókuszzsíron a cikkekre vágott hagymával kisütjük. A hagymát karikára vágjuk, majd lisztben átforgatjuk és bő kókuszzsírban aranysárgára sütjük. Tálalásnál a csicsókára és a sültekre tesszük.
Hozzávalók 4 főre:
- 60 dkg fehér pecsenye
- 50 ml U1 mustár
- 30 dkg vöröshagyma
- 30 dkg csicsóka
- 10 g U1 Norbi liszt
- U1 kókuszzsír
- U1 só, bors
- U1 grillfűszer
Szénhidráttartalom egy adagban: 20 gramm, GI: 20
Korhatár: 12 év
2013. november 15. 17:40
Címkék: schobert norbert rubint réka fogyás edzés recept gasztro_húsétel gasztro_sütés gasztro_főétel gasztro_diétás ételek gasztro_nehéz
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS