2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Cserépedényben sült oldalas, sörös káposztával

Elkészítés: Az oldalast feldarabolom, bekenem mustárral, zúzott fokhagymával a fűszerkeverékkel. Majd a kikent cserépedénybe a savanyú káposztára teszem, meglocsolom sörrel és 165 fokon 1,5-2 órát sütöm.

Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg oldalas
20 dkg savanyú káposzta
1,5 dl Update1 sör
20 dkg hagyma
20 g Update1 gyros füszerkeverék
10 dkg Update1 mustár
10 dkg fokhagyma
Update1 só
Update1 kókuszzsír

CH: 16 g
GI: 15
 

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 18. 17:30

Címkék: schobert norbert   rubint réka   diéta   fogyás   gasztro_húsétel   gasztro_főétel   gasztro_nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS