2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Mexikói pulykatokány, kukoricás rizsszemtésztával

Elkészítés:

A hagymát kockára vágva lepirítom,a pulykamellet szintén kockára vágom és hozzárakom, párpercig párolom mikor a hús kifehéredett beleteszem a zöldségeket és a fűszereimet. Ízesítem ízlés szerint chili szósszal majd készre főzöm. A rizsszemtésztát kifőzöm, belekeverem a párolt kukoricát és a vágott petrezselymet, és tálalom.

CH: 36,5
GI:30

Hozzávalók 4 személyre:

- 2 db babkonzerv
- 15 dkg bébikukorica
- 10 dkg vörös hagyma
- 5 dkg fokhagyma
- 10 dkg paradicsom
- 40 dkg pulykamell
- 2 dkg Update1 mexiói marinád
- 20 dkg Update1 rizsszemtészta
- 30 g petrezselyem
- 10 g chili szósz
- 30 ml Update1 kókuszzsír

Nézd meg a videót!

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 6. 17:30

Címkék: rubint réka   schobert norbert   fogyás   étel   főzés   gasztronómia   gasztro_szárnyas   gasztro_főétel   gasztro_nehéz   gasztro_diétás ételek



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS