2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Egészben sült kacsa, narancsos rizsszemtésztával

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 egész pecsenye kacsa (kb. 1,2 kg)
- 30 dkg narancs
- 20 dkg U1 rizsszemtészta
- Update1 só, bors
- 10 dkg hagyma
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg zeller
- 10 g fahéj
- 10 g szegfűszeg
- 10 g U1 Prebio Sweet
- 20 ml I1 kókuszzsír

Elkészítés:
A kacsát megtisztítjuk, majd fűszerezzük, a zöldségeket összevágjuk, a cserépedénybe tesszük a kacsával együtt, 155 fokon 2 órát sütjük. A rizsszem tésztát kifőzzük, majd narancskockával összekeverjük, egy kis kókuszzsíron lepirítjuk és a kacsához tálaljuk.

CH: 29 g
GI: 25
 

Korhatár: 12 év

2013. június 27. 17:20

Címkék: rubint réka   gasztronómia   recept   gasztro_szárnyas   gasztro_grill   gasztro_főétel   gasztro_nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS