2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Cserépedényben sült túróscsusza, paprikás harcsafalatokkal

Hozzávalók 4 személyre:

- 60 dkg harcsa
- 20 dkg U1 fodros tészta
- 10 dkg túró
- 1 dl tejföl
- 5 dkg szalonna
- 20 g U1 Norbi liszt
- 20 g fűszerpaprika
- 5 dkg U1 kókuszzsír
- U1 só, bors

Elkészítés:

Tésztát kifőzzük, a szalonnát lepirítjuk, majd a tésztával, a túróval és a tejföllel összekeverjük, és a cserépedénybe tesszük. A harcsát szeletekre vágjuk, majd paprikás lisztbe forgatjuk, és a tészta tetejére tesszük, sütőben 165 fokon 20 percre betesszük.

CH: 23 g
GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. június 21. 17:30

Címkék: gasztronómia   rubint réka   maksa zoltán   gasztro_halétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_főétel   gasztro_nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS