2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Lassan sült marha, pirított hagymás csicsókaágyon

Hozzávalók 4 főre:

- 60 dkg fehér pecsenye
- 50 ml U1 mustár
- 30 dkg vöröshagyma
- 30 dkg csicsóka
- 10 g U1 Norbi liszt
- U1 kókuszzsír
- U1 só, bors
- U1 grillfűszer

Elkészítés:

Az egész fehérpecsenyét fűszerezzük és bekenjük mustárral. 24 órán keresztül pihentetjük. Fontos, hogy sót nem teszünk rá. Másnap sózzuk, majd kókuszzsíron elősütjük minden részét. A sütőt 140 fokra állítjuk és a húst 15 percig sütjük, majd a hőfokot 75 fokra állítjuk és a húst 3-4 órán át lassan sütjük. Ne felejtsük el, hogy a sütőt vissza kell hűteni az alacsony hőfokon való sütés előtt! A csicsókát felkarikázzuk és kókuszzsíron a cikkekre vágott hagymával kisütjük. A hagymát karikára vágjuk, majd lisztben átforgatjuk és bő kókuszzsírban aranysárgára sütjük. Tálalásnál a csicsókára és a sültekre tesszük.

Szénhidráttartalom egy adagban: 20 gramm, GI: 20

Korhatár: 12 év

2013. május 7. 17:25

Címkék: gasztronómia   rubint réka   gasztro_húsétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_főétel   gasztro_nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS