2019. október 21. hétfő
Orsolya

TV2 GASZTRO
Puncspuding fahéjas almaraguval, keksz morzsával

Hozzávalók 4 személyre:

- 20 dkg U1 alma befőtt
- 10 dkg U1 keksz
- 10 dkg U1 puncspuding
- 0,5 l víz
- 2 g fahéj
- 2 g U1 Zero
- 2 g U1 Vanilla Sweet

Elkészítés:

A pudingot lassan vízzel megfőzzük, majd félretesszük. Az almát kockára vágjuk és Update1 cukorral, fahéjjal ízesítjük. A kekszet egy pohárba törjük, beleszórjuk az almát és rá a puncspudingot, majd hűtőbe tesszük.

Szénhidráttartalom egy adagban: 30 g GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. április 29. 17:40

Címkék: gasztronómia   schobert norbert   rubint réka   gasztro_könnyű   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_gyümölcs



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó