2017. augusztus 21. hétfő
Sámuel, Hajna

Belépés


TV2 GASZTRO
Csőben sült brokkoli pirított sonkával

Hozzávalók 4 személyre:

- 15 dkg U1 trappista sajt
- 40 dkg brokkoli
- 10 dkg sonka
- 3 dl tej
- 10 dkg U1 Norbi liszt
- 50 ml U1 kókuszzsír
- U1 fűszerkeverék
- U1 só, bors

Elkészítés:

A brokkolit leforrázzuk, rózsáira szedjük. A kókuszzsírt kiolvasztjuk, majd beletesszük a lisztet és a langyos tejet. Felforraljuk, besamel sűrűségűre főzzük, sózzuk és borsozzuk. A sonkát feldaraboljuk, rászórjuk a brokkolira és a besamellel meglocsoljuk. Végül sajtot reszelünk a tetejére és megsütjük.

Szénhidráttartalom egy adagban: 15 g, GI: 15

Korhatár: 12 év

2013. április 24. 17:35

Címkék: gasztronómia   schobert norbert   gasztro_könnyű   gasztro_egytálétel   gasztro_zöldségétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_sütés   gasztro_főétel



Kapcsolódó anyagok

A FEM3 Caféban Mujahid Zoli egy klasszikus édességet készített. Készítsd el Te is az énekes receptjét! tovább
A FEM3 Café konyhájában Kanász László head chef készített orosz specialitást, lazacos pirogot. A különleges étel a végtelenségig variálható,... tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó