2017. május 25. csütörtök
Orbán

Belépés


TV2 GASZTRO
Csőben sült brokkoli pirított sonkával

Hozzávalók 4 személyre:

- 15 dkg U1 trappista sajt
- 40 dkg brokkoli
- 10 dkg sonka
- 3 dl tej
- 10 dkg U1 Norbi liszt
- 50 ml U1 kókuszzsír
- U1 fűszerkeverék
- U1 só, bors

Elkészítés:

A brokkolit leforrázzuk, rózsáira szedjük. A kókuszzsírt kiolvasztjuk, majd beletesszük a lisztet és a langyos tejet. Felforraljuk, besamel sűrűségűre főzzük, sózzuk és borsozzuk. A sonkát feldaraboljuk, rászórjuk a brokkolira és a besamellel meglocsoljuk. Végül sajtot reszelünk a tetejére és megsütjük.

Szénhidráttartalom egy adagban: 15 g, GI: 15

Korhatár: 12 év

2013. április 24. 17:35

Címkék: gasztronómia   schobert norbert   gasztro_könnyű   gasztro_egytálétel   gasztro_zöldségétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_sütés   gasztro_főétel



Kapcsolódó anyagok

Stahl Judit egy nagyon egészséges egytálételt készített. Próbáld ki a brokkolis tészta receptjét! tovább
Az olimpikon párbajtőrvívó két családi receptet, curry-s csirkét és másnapos palacsintát készített el Pataky Péterrel az Ízes élet... tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó