2019. szeptember 23. hétfő
Tekla, Líviusz

TV2 GASZTRO
Pikáns garnélafarok majonézes tésztával

Hozzávalók: 30 dkg garnéla - 20 dkg U1 kagyló tészta - 10 dkg póréhagyma - 10 dkg rukkola - koriander, lime héj, citrom, petrezselyem, chili - 50 ml U1 kókuszzsír - 5 dkg U1 vaj - U1 só, bors

A tésztát kifőzzük, majd félretesszük. Kókuszzsíron lepirítjuk a póréhagymát majd a garnélát megszórjuk a citrushéjjal és a korianderrel,petrezselyemmel, chilivel és a pestoval, majd egy kis vajjal összefőzzük. A tésztát beleforgatjuk, pici majonézzel ízesítjük, tálalásnál a tetejére halmozzuk a rukkolát.

Szénhidráttartalom egy adagban: 20 g, GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. április 12. 17:20

Címkék: schobert norbert   gasztronómia   gasztro_halétel   gasztro_előétel   gasztro_főétel   gasztro_közepes   gasztro_egytálétel



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó