2020. február 29. szombat

TV2 GASZTRO
Provánszi saláta tojással

Hozzávalók: 4 szelet U1 3,5 G kenyér - 15 dkg retek - 4 db tojás - 10 g fokhagyma - 12,5 dkg gomba konzerv - 1 fej fejes saláta - 10 dkg U1 tepertőkrém - U1 só, bors - 1 dl U1 mustár - 2 dl U1 majonéz - 50 ml fehérborecet - U1 Zero

A retket megmossuk, daraboljuk, a tojást megfőzzük, 8-ba vágjuk a salátát apróra tépkedjük a fokhagymát zúzzuk, majd összekeverjük a gombával és tálba tesszük. A mustárt a majonézzel, Update cukorral, ecettel összekeverjük és salátához öntjük, tálaljuk.

Szénhidráttartalom egy adagban: 3 g, GI: 5

Korhatár: 12 év

2013. április 9. 17:21

Címkék: rubint réka   gasztronómia   kasza tibor   gasztro_saláta   gasztro_diétás ételek   gasztro_zöldségétel   gasztro_könnyű   gasztro_előétel   gasztro_főétel   gasztro_sztár



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS