2017. október 20. péntek
Vendel

Belépés


TV2 GASZTRO
Fokhagymás, olívás, zöldséges penne

Hozzávalók: 20 dkg U1 penne - 10 dkg kelbimbó - 10 dkg cukkini - 10 dkg sárgarépa - 10 dkg zöldborsó - 10 dkg U1 savó sajt - 10 dkg U1 Trappista sajt - 10 dkg póréhagyma - 10 g fokhagyma - 5 dkg U1 kókuszzsír - 5 g petrezselyem - U1 só, bors - 50 ml Update olíva olaj

Az apróra vágott zöldségeket a kókuszzsírban lepirítjuk, fűszerezzük. Mikor már ropogós lett a zöldség, hozzákeverjük a főtt tésztát és pár percig forgatjuk a serpenyőben. Tálalásnál savó sajttal szórjuk meg.

Szénhidráttartalom egy adagban: 28 gramm, GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. április 4. 17:25

Címkék: rubint réka   molnár anikó   gasztronómia   gasztro_sztár   gasztro_zöldségétel   gasztro_tészta   gasztro_könnyű   gasztro_diétás ételek   gasztro_egytálétel   gasztro_főétel   gasztro_sütés   gasztro_vegetáriánus



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó