2020. november 23. hétfő
Kelemen, Klementina

TV2 GASZTRO
Magyar séf kápráztatta el Katalin hercegnét és Vilmost!

A Mokka vendége a konyhában Hampuk Zsolt, séf, aki a napokban tért haza Svájcból, ahol nem másnak, mint Harry hercegnek, Vilmos hercegnek és a várandós Katalin hercegnőnek volt szerencséje főzni. Tatár Csillának és Pachmann Péternek is megmutatja főzőtudását, ínycsiklandó fogást készít, és közben beavat a részletekbe is:

- Hogyan adódott a lehetőség, hogy éppen Svájcban főzhetett Harry hercegnek, Vilmos hercegnek és Katalin hercegnőnek?
- Mi volt a menü, amit elkészítettetek?
- Mit és hogyan fog elkészíteni a Mokka konyhájában?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
 

Korhatár: 12 év

2013. március 22. 11:21

Címkék: mokka_konyha   séf   főzés   gasztro_halétel   gasztro_főzés   gasztro_főétel   gasztro_nehézKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS