|
Hozzávalók: 8 dkg jégsaláta - 5 dkg koktélparadicsom - 5 dkg U1 trappista sajt - 5 dkg U1 csemege uborka - 5 dkg U1 majonéz - 1 db U1 sós perec - 0.5 dl joghurt - U1 só, bors
Elkészítjük a dresszinget :a majonézbe belereszeljük a csemege uborkát, hozzákeverjük a joghurtot sózzuk, borsozzuk. Majd a jégsalátából sajtból és paradicsomból összeállított salátára öntjük. Sós pereccel kínáljuk.
CH:30 g GI: 20
Korhatár: 12 év
2013. március 21. 18:00
Címkék: rubint réka gasztronómia gasztro_szósz gasztro_könnyű gasztro_saláta gasztro_előétel gasztro_diétás ételek
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Kereskedelmi információk |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Google+
Powered by Neoport Core CMS