2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina

Belépés


TV2 GASZTRO
Sajtos saláta őszi öntettel, sós pereccel

Hozzávalók: 8 dkg jégsaláta - 5 dkg koktélparadicsom - 5 dkg U1 trappista sajt - 5 dkg U1 csemege uborka - 5 dkg U1 majonéz - 1 db U1 sós perec - 0.5 dl joghurt - U1 só, bors

Elkészítjük a dresszinget :a majonézbe belereszeljük a csemege uborkát, hozzákeverjük a joghurtot sózzuk, borsozzuk. Majd a jégsalátából sajtból és paradicsomból összeállított salátára öntjük. Sós pereccel kínáljuk.

CH:30 g GI: 20

Korhatár: 12 év

2013. március 21. 18:00

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_szósz   gasztro_könnyű   gasztro_saláta   gasztro_előétel   gasztro_diétás ételek



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó