2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Szalonnás harcsa zöldséges tarhonyával

Hozzávalók: 60 dkg harcsa - 20 dkg Update1 tarhonya - 10 dkg szalonna - 10 dkg tv paprika - 10 dkg póréhagyma - 10 dkg paradicsom - 1 doboz Update1 sör - 15 g Update1 Low-Carb Master Mix - 2 dkg fokhagyma, friss petrezselyem - Update1 só, bors

A szalonnát vágjuk apró kockára és süssük ki a zsírját, amire később szükségünk lesz, a zöldségeket tisztítsuk meg és vágjuk apró kockára. Főzzük ki a tarhonyát, ami cirka 12-16 perc. Szűrjük le, használjuk a szalonna zsírját arra, hogy a zöldségeket megpirítjuk benne. Ha a zöldségek roppanósak tegyük hozzá a tarhonyát és pirítsunk rajta egyet. A harcsát vágjuk 4 egyforma darabra, forgassuk master mixbe és forróserpenyőben a szalonna zsírral pirítsuk meg mindkét felét. Ha megpirult, akkor lassan óvatosan öntsük hozzá a sört és pároljuk puhára. Tálalásnál halmozzuk a tarhonyát a tányérra, rá a harcsát, a tetejét pedig szórjuk meg a pirított szalonnával.

Szénhidráttartalom egy adagban 20 gramm
GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. március 11. 17:55

Címkék: rubint réka   schobert norbert   gasztronómia   gasztro_halétel   gasztro_húsétel   gasztro_nehéz   gasztro_főétel   gasztro_diétás ételek



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS