2019. június 19. szerda
Gyárfás

TV2 GASZTRO
Chilis-paradicsomos spagetti pestoval

Hozzávalók: 20 dkg U1 spagetti - 80 g paradicsom - 30 g U1 savósajt - 20 g U1 ketchup - Update1 pesto - fokhagyma, petrezselyem - U1 só, bors

A paradicsomot leforrázzuk és felkockázzuk, a fokhagymát vékonyan szeleteljük, egy nappal az étel készítése előtt, a teljes mennyiségű olívaolajjal összekeverve hűtőben tároljuk. Felforrósított serpenyőben megpirítjuk a paradicsomos olivás mixünket kb. 2 percig, utána hozzáadjuk a vágott petrezselymet, a chilit, és a ketchupot. A tészta főzését (12-16perc) úgy időzítjük, hogy pont akkor legyen kész, amikor a ragu. Szűrés után egyből a ragura tesszük, összeforraljuk es tálaljuk. Tálalásnál egy teáskanál pestot rakunk a tetejére.

Szénhidráttartalom egy adagban 18 gramm GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. február 26. 17:28

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_tészta   gasztro_diétás ételek   gasztro_vegetáriánus   gasztro_könnyű   gasztro_zöldségétel   gasztro_főétel   gasztro_egytálétel



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó