2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

TV2 GASZTRO
Paradicsom salsa rips-szel

Hozzávalók: 1 dl U1 ketchup - 10 dkg U1 Rips - 400 g paradicsom - 50 g vöröshagyma - 20 g fokhagyma - 1 dl fehérborecet - 20 g hegyes erős paprika - 10 ml citromlé - só - bors

A forrázott paradicsomot kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk. Kis edényben összekeverjük a hozzávalókat. Lefedjük az edényt és tálalásig hűtőszekrényben tartjuk, majd U1 Rips-szel tálaljuk!

CH: 17 g GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. február 12. 17:30

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_diétás ételek   gasztro_vegetáriánus   gasztro_szósz   gasztro_előétel   gasztro_snack   gasztro_nasi   gasztro_piknik   gasztro_könnyű



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS