2017. július 24. hétfő
Kinga, Kincső

Belépés


TV2 GASZTRO
Ízes rolád

Hozzávalók: 3 tojás - 30 gr U1 zéró cukor - 30 gr liszt - 30 gr U1 Master Mix vagy 60 g U1 Norbi liszt - 120 gr U1 extra barack dzsem

A tojásfehérjét a zéró cukorral habbá verem, és belekeverem a tojássárgáját. Laza mozdulatokkal elkeverem a liszteket, és kikenem vele a tepsit, hogy vékony lapot kapjak. 180 fokos sütőben aranybarnára sütöm. Amikor kiszedem a sütőből egy másik papírra átfordítom, majd megkenem a dzsemmel és feltekerem. 2 órára hűtőbe teszem és már kész is a sütemény.

CH: 19, 2 g GI: 30

Korhatár: 12 év

2013. február 8. 17:32

Címkék: rubint réka   schobert norbert   joshi bharat   gasztronómia   gasztro_diétás ételek   gasztro_sztár   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_nasi   gasztro_gyümölcs   gasztro_vegetáriánus   gasztro_közepes



Kapcsolódó anyagok

Stahl Judit egy zöldséges nokedlitésztát készített, melyet megfőzés után sütőben sütött meg sajttal és zsályával fűszerezve. tovább
Nagy Luca gasztroblogger csirke tortillát készített, amely igazán ízletes és egészséges tízórai lehet a gyermekeknek az iskolában.  tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó