2019. június 19. szerda
Gyárfás

TV2 GASZTRO
Kacsacomb cserépedényben, tejszínes káposztával

Hozzávalók: 1 doboz U1 sör - 5 dl U1 kókuszzsír - 2 g U1 só - 80 dkg kacsacomb - 20 dkg vöröshagyma - 40 dkg savanyú káposzta - 20 g fokhagyma - 2 g bors, babérlevél - 5 dl tejszín

A kacsát megtisztítjuk, majd besózzuk. A cserépedényt kikenjük zsírral. Beletesszük a káposztát és a fűszereket. Majd tejszínnel meglocsoljuk és rárakjuk a kacsákat. Sütés közben sörrel locsolgatjuk.

CH: 17 g GI: 15

Korhatár: 12 év

2013. január 30. 17:36

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_diétás ételek   gasztro_szárnyas   gasztro_húsétel   gasztro_közepes   gasztro_főétel   gasztro_egytálétel   gasztro_sütés



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó